Гумомонтажна машина за леки автомобили JBOSS

Кат. номер: JBOSS
GIULIANO AUTOMOTIVE
40020.00 лв 26145.00 лв.
*Цената е с включено ДДС
Количество: Поръчай
JBOSS е по-нататъшна еволюция от оригиналния проект GIULIANO XBOSS, чийто безспорен успех на най-важните международни пазари вдъхнови GIULIANO да разработи първия базиран на XBOSS опростен модел с висока производителност.
Като по-нататъшно развитие на XBOSS, най-добрия модел в гамата, JBOSS поддържа по-голямата част от работните си предимства и ключови характеристики, всички покрити от изключителни международни патенти, но въпреки това е опростен в различни работни системи, което прави машината по-привлекателна към по-широка аудитория. Безконтактният автомат за смяна на гуми JBOSS разполага с 5 патентовани технически решения на GIULIANO за машини от висок клас:
XTOOL работи без да докосва джантата!
Инструментите за монтаж на горния и долния борд също работят автоматично с предварително зададени движения и никога не влизат в контакт с джантата, тъй като са проектирани да монтират бордове на гума напълно без риск (патентовано от GIULIANO).
TWINLASERS - два ЛАЗЕРНИ ПОКАЗАЛЕЦА позволяват лесно да се настроят работните инструменти в правилна позиция едновременно, според диаметъра и широчината на гумата. След като позицията на джантата е зададена, никога не трябва да променяте нищо във вашата работа (патентовано от GIULIANO).
BP1 Plus - изключително иновативно високоефективно пневматично притискащо рамо за отлепяне(патентовано от GIULIANO), което се повдига автоматично в края на процедурата по монтаж и се връща обратно в позиция на покой, без да е необходимо операторът да променя работната си позиция. Кулата с притискащите дискове на бордовете се движи синхронно със затягащия патронник, като по този начин се гарантира най-добрият ъгъл на притискане на бордовете от дисковете, с всякакъв вид гума.
Централно задвижвана концепция – Иновативно решение, покрито от патента на GIULIANO : перфектното проникване на дисковете към центъра на джантата осигурява пълно и незабавно разхлабване на борда, благодарение на специално проектираното несъответствие на дисковете с централния отвор на джантата.
Smart Lock (патент на GIULIANO ), най-бързата система за затягане на колелата в света !!
Безопасен и бърз, той е идеалното професионално решение за монтаж/демонтаж на най-предизвикателните комплекти гуми, без риск от повреда на джантата или гумата.
Функции
Двойно рамо/диск, пневматична система за отлепяне;
Дисковете за отлепяне на бордовете са леко, но нарочно изместени спрямо центъра на джантата за по-добро и по-бързо проникване и незабавно разхлабване на бордовете, концепция Center Driven (патент на GIULIANO);
Синхронизирано движение на инструментите за монтиране и демонтиране чрез настройка на двойната лазерна система (патент на GIULIANO);
Две скорости на въртене чрез педал и мотоинвертор;
Патентована ултра-бърза система за затягане на колелото SMART LOCK, чрез конус и вал със Smart Lock гайка;
Безконтактно безконтактно устройство за демонтиране на гума XTool (Патент на Giuliano);
Позициониране на колелото чрез моторизиран затягащ патронник и лазерни показалки (патент на Giuliano);
Напомпване на гуми с педал (стандарт);
Управлява се с педал и пулт за управление с джойстици;
Оборудван с BP1 Plus притискащо рамо за перли (стандартно), в комплект с функция за самосъхранение (патент на GIULIANO);
Подходящ за подемник на колела и система за поставяне на бордовете на безкамерни гуми (по избор).
Машината за смяна на гуми JBoss е подходяща за монтаж/демонтаж на всички видове гуми за леки и лекотоварни автомобили от 12" до 28" (макс. диаметър на колелата 1200 мм./47", макс. ширина на колелата 406 мм./16") и е препоръчва се за топ професионални специалисти по гуми, обслужващи run flat и UHP гуми без контакт с инструмент/джанта.
Технически спесификации:
Диапазон на затягане на джантата 12" - 28"
Макс. диаметър на гумата 1200 mm (47")
Макс. ширина на гумата 406 mm (16")
За обратно монтирани колела, променлива според характеристиките на джантата
Макс. тегло на колелото 80 кг
Сила на отлепяне при 10 бара 11770 N (1200 Kg)
Работно налягане 8-10 bar (116-145 Psi)
Захранване 230V - 1Ph - 50/60Hz
Мощност на двигателя 0,75 kW / 2 скорости
Скорост на балансиране 7-16 об/мин
Предварително зададено налягане на помпане на гумите 3,5 bar (50 psi)
Собствено тегло 561 кг
Размери (ШxДxВ) 1800 x 1650 x 1650 mm
GIULIANO JBOSS CATALOGUE
 

Запитване за:

Гумомонтажна машина за леки автомобили JBOSS