TEXA RCCS 3 с монитор - Система За Калибриране На ADAS

Кат. номер: S1261D
TEXA
25580.00 лв.
*Цената е с включено ДДС
Количество: Поръчай

 Системата RCCS 3 оборудвана със 75-инчов HD екран, 4K дефиниция, който винаги предлага оптимален дисплей, отговарящ на пропорционалното съотношение 1: 1 в съответствие със спецификациите на всеки производител.

Освен това е важно да се подчертае, че не деформира и не преоразмерява изображенията.
По този начин сервизите със сигурност ще работят по най-правилния и безопасен начин, без да рискуват да променят поведението на превозното средство на пътя.

RCCS 3 комуникира с IDC5 софтуера и напътства механика стъпка по стъпка, към извършването на бърза и автоматична идентификация на автомобила. Панелът се избира и настройва на монитора, без възможност за грешка.
Mini PC, инсталиран при версия RCCS 3 с Монитор, гарантира употребата на интелигентна система, която перфектно синхронизира IDC5 софтуера и уреда на ТЕХА. Изображенията на панелите се предават и позиционират автоматично, според направения избор на автомобил. 

Изображенията на панелите се предават и позиционират автоматично въз основа на направения избор на автомобил. Те се показват чрез линеен, безопасен и бърз процес.

Благодарение на непрекъснатите актуализации на софтуера, които всеки път предлагат нови превозни средства и евентуално нови панели, както и на основните помощни листове, редактирани за марка и модел, потребителите със сигурност ще завършат всяка операция с максимална точност и по най-високите стандарти, разчитайки на изключително покритие.

Освен това дигитализацията на панелите позволява да се освободи значително пространство в сервиза, което иначе би било заето от множество физически панели.

RCCS 3 е направена от изключително здрава основа, като може да се регулира във височина, а също така може да бъде накланяна настрани и напред с помощта на практични дръжки. Лазерен нивелир помага за откриването центъра на автомобила само с насочване към предната емблема.
RCCS 3 е удобна за предвижване, благодарение на големи въртящи колела. Всички вградени технологии позволяват правилното позициониране на RCCS 3 и правилното й регулиране според автомобила с абсолютна точност и в пълна безопасност.

 

Абсолютна точност,цялостна работа "до ключ".

Преди всяко калибриране, различно от проверката на подравняването на RCCS 3 по отношение на превозното средство, е важно да проверите и височината на движение на превозното средство, върху което работите. За тази цел, за да предложи още по-пълна и професионална услуга, RCCS 3, и в двете версии, може да бъде оборудван с четири CCD електронни детектора, които могат да бъдат инсталирани или на колелата, използвайки системата за затягане на джантите, или отстрани на хоризонталната лента за регулиране.

Лекотата на детекторите и липсата на свързващи кабели между предната и задната част придават максимална практичност и абсолютна точност при измерване на ъглите на превозното средство.

 

Специално решение за подравняване на колелата и TOE

Високата точност при проверка на височината отстрани на автомобила се гарантира и от използването на THRUST ANGLE CHECK И TOE, софтуерно приложение, което позволява извършването на два вида операции:
- бърза проверка на подравняването на RCCS 3 по отношение на ъгъла на тяга на превозното средство и към пода на сервиза;
- проверка на TOE на колелото.

Тези процедури са от съществено значение за подготовката на превозното средство за следващата фаза на калибриране на камерата и / или радара.

 

Софтуерът IDC5 осигурява информация в подкрепа при всички операции

Решенията на TEXA трябва да се използват в комбинация с диагностичния софтуер IDC5, който позволява бързото и сигурно завършване на всяка операция.
Приложението предоставя конкретни раздели за диагностична помощ за всяка марка / модел, с инструкции (като височина на панела, разстояние от превозното средство, подравняване и т.н.) за правилното позициониране на устройството, като ви води стъпка по стъпка по време на процедурите.
Освен това в края на калибрирането можете да отпечатате отчет, който да предадете на клиента с доказателства за извършените операции.

TEXA ADAS SOLUTIONS
Запитване за:

TEXA RCCS 3 с монитор - Система За Калибриране На ADAS