TEXA RCCS 3 с панели.

Кат. номер: S1261C
TEXA
16195.00 лв.
*Цената е с включено ДДС
Количество: Поръчай

TEXA RCCS 3 с панели.

RCCS 3 може да бъде закупен и в конфигурация „начално ниво“, която има същите ексклузивни характеристики като версията от най-висок клас, но изисква използването на физически панели вместо монитора. Това позволява използването на панелите и аксесоарите TEXA, предназначени за калибриране, за завършване на всяка операция с максимално удовлетворение на клиентите.

 

CCS - мултимарков комплект за калибриране на камери

CCS (Camera Calibration System) е създадена, за да създаде най-добрата комбинация според вашите оперативни нужди.

Изградена е върху здрава опора, върху която трябва да бъдат разположени няколко панела, разделени по марка. CCS може да се използва и с градуирана постелка и две опори за центриране на оста на колелото чрез лазерно нивелиране.

Производствените характеристики на комплекта го правят основно решение, което е изключително лесно за използване, удобно и лесно за носене, дори извън сервиза.

CCS е идеален за онези техници, които не могат постоянно да отделят зона от техния сервиз само за калибриране на камери: всъщност, след като операциите на едно или няколко превозни средства приключат, цялото оборудване може да бъде разглобено и лесно съхранено в компактно пространство.

Голяма гама от аксесоари за цялостно решение

Решенията за ADAS  на TEXA могат да се използват в комбинация с други незадължителни устройства за по-задълбочена работа по други електронни системи за подпомагане на водача, сред които:

ACS (ALL-AROUND CALIBRATION SYSTEM)

ACS позволява калибриране на 360 ° камери и доплери * за VAG Group (AUDI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN, LAMBORGHINI) превозни средства. Решението на TEXA се отличава с голяма практичност, оборудвано е с колела, които позволяват бързо придвижване в сервиза.

IR CALIBRATION TARGET и NIGHT VISION SYSTEM

Това са два много полезни аксесоари, тпозволяващи калибриране на инфрачервената камера, за кратко време и с максимална прецизност за автомобилите Mercedes и VAG Group, в които е инсталирана.
Това е основно устройство от гледна точка на пътната безопасност, което помага на водачите да откриват предварително хора или животни в тъмното.
Разположена пред превозното средство, IR калибриращата мишена и системата за нощно виждане симулират присъствието на топло тяло.

BLIND SPOT RADAR REFLECTOR

Това е основно устройство за калибриране на ултразвукови радари, инсталирани в превозни средства на марките HYUNDAI, HONDA, KIA, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, SUBARU, TOYOTA. Изграден е от метален отражателен конус, лазер и гониометър, за да помогне на техника да позиционира правилно пирамидалния конус. Може да се използва както за предните радари, така и за страничните и задните радари.

DOPPLER SIMULATOR

Този аксесоар е необходим за калибриране на радара за "сляпо място". Това е активен симулатор, който реагира на честотата, генерирана от задния радар в автомобилите MAZDA и VAG Group.

360° MATS FOR TOYOTA, LEXUS, SCION AND SUZUKI

Модулен комплект, който позволява калибриране на 360 ° система за виждане в автомобилите на TOYOTA, LEXUS, SCION и SUZUKI, оборудвани с тази технология.

 

Калибрационни панели и аксесоари.

За калибриране на различни системи ADAS, TEXA използва специфични панели и аксесоари, покриващи марки и модели на много производители.

Покритието на марки и модели може да проверите тук:https://www.texa.com/diagnostic-coverage

 

RCCS 3 комуникира с IDC5 софтуера и напътства механика стъпка по стъпка, към извършването на бърза и автоматична идентификация на автомобила. 

Благодарение на непрекъснатите актуализации на софтуера, които всеки път предлагат нови превозни средства и евентуално нови панели, както и на основните помощни листове, редактирани за марка и модел, потребителите със сигурност ще завършат всяка операция с максимална точност и по най-високите стандарти, разчитайки на изключително покритие.

RCCS 3 е направена от изключително здрава основа, като може да се регулира във височина, а също така може да бъде накланяна настрани и напред с помощта на практични дръжки. Лазерен нивелир помага за откриването центъра на автомобила само с насочване към предната емблема.

RCCS 3 е удобна за предвижване, благодарение на големи въртящи колела. Всички вградени технологии позволяват правилното позициониране на RCCS 3 и правилното й регулиране според автомобила с абсолютна точност и в пълна безопасност.

 

Абсолютна точност,цялостна работа "до ключ".

Преди всяко калибриране, различно от проверката на подравняването на RCCS 3 по отношение на превозното средство, е важно да проверите и височината на движение на превозното средство, върху което работите. За тази цел, за да предложи още по-пълна и професионална услуга, RCCS 3, и в двете версии, може да бъде оборудван с четири CCD електронни детектора, които могат да бъдат инсталирани или на колелата, използвайки системата за затягане на джантите, или отстрани на хоризонталната лента за регулиране.

Лекотата на детекторите и липсата на свързващи кабели между предната и задната част придават максимална практичност и абсолютна точност при измерване на ъглите на превозното средство.

 

Специално решение за подравняване на колелата и TOE

Високата точност при проверка на височината отстрани на автомобила се гарантира и от използването на THRUST ANGLE CHECK И TOE, софтуерно приложение, което позволява извършването на два вида операции:
- бърза проверка на подравняването на RCCS 3 по отношение на ъгъла на тяга на превозното средство и към пода на сервиза;
- проверка на TOE на колелото.

Тези процедури са от съществено значение за подготовката на превозното средство за следващата фаза на калибриране на камерата и / или радара.

 

Софтуерът IDC5 осигурява информация в подкрепа при всички операции

Решенията на TEXA трябва да се използват в комбинация с диагностичния софтуер IDC5, който позволява бързото и сигурно завършване на всяка операция.
Приложението предоставя конкретни раздели за диагностична помощ за всяка марка / модел, с инструкции (като височина на панела, разстояние от превозното средство, подравняване и т.н.) за правилното позициониране на устройството, като ви води стъпка по стъпка по време на процедурите.
Освен това в края на калибрирането можете да отпечатате отчет, който да предадете на клиента с доказателства за извършените операции.

TEXA ADAS SOLUTIONS
Вижте някои от топ брандовете, с които работим:
Запитване за:

TEXA RCCS 3 с панели.