Navigator TXT MULTIHUB CAR за PC

Кат. номер: D15510
TEXA
6445.00 лв 4660.00 лв.
*Цената е с включено ДДС
Количество: Поръчай

TEXA Navigator TXT MULTIHUB CAR за PC - Универсален диагностичен уред с вграден дисплей за леки и лекотоварни автомобили. 

 

Иновативният уред е върхово постижение в областта на интерфейсите за превозни средства в многообразна среда. Той управлява различни комуникационни протоколи, по гъвкав, бърз и интуитивен начин, във всяка ситуация. Оборудван е с вграден дисплей и операционна система Linux за интелигентна свързаност.

 

В последните години, разпространението на електрониката върху бордови превозни средства е показателно/ значително и достигна много високо ниво на сложност. Днес сервизният специалист трябва да е способен да работи на най-различни видове автомобили, с различни протоколи за диагностика и множество режими на свързване. В тази връзка, TEXA разработи TXT MULTIHUBизключително гъвкав, автомобилен интерфейс, който се адаптира лесно към дейностите по поддръжка, правещ ги бързи и интуитивни във всяка ситуация. Той е прогресивно, технологично решение, с множество уникални технически и конструктивни характеристики, в т.ч.:наличие на вграден екран, IP53 сертифициран здрав/ грапав дизайн, интелигентна свързаност, гарантирана от операционната система Linux, управление на CAN FD, DoIP, Pass-Thru протоколи. TXT MULTIHUB е единственият уред за диагностика, способен да оперира на леки коли, камиони, мотори, моторни лодки, селскостопански и строителни превозни средства.

 

Дисплей на подсветката и подсилен корпус

 

TXT MULTIHUB разполага с практичен дисплей на подсветката, обуславящ широка употреба и възможност за преглед на информацията на база три типа съобщения: комуникационен режим с екрана, волтаж на батерията в свързаното превозно средство, експлоатационен статус, който може да бъде стандартна диагностика, DoIP Wi-Fi, DoIP Ethernet, Pass-Thru.

 

Освен това, позволява постоянен контрол върху работата на уреда: той възпроизвежда повече от 40 съобщения, което предоставя на техниците цялата информация, от която се нуждаят по време на диагностичните дейности.

 

TXT MULTIHU е оборудван със специален, подсилен корпус, с удароустойчиви ъгли. Със неговата IP53сертифицирана защита, той е устойчив на водни пръски и прах. В допълнение, тестването, съгласно военния стандарт MIL-STD 810G, му позволява да абсорбира удари и падания. Всички тези характеристики дават възможност на уреда за отлична работа във всякаква работна среда. TXT MULTIHUB е и много удобен, и с приятен външен вид, благодарение на неговия „грапав дизайн“, и на естетичната грижа, с която е изграден.

 

Истинска MULTIHUB свързаност

Интерфейсът използва разширена свързаност; позволява на механиците да работят с всякакъв тип превозно средство, което влезне в сервиза много гъвкаво и бързо. Уредът комуникира с визуализиращото устройство чрез: Wi-Fi модул за диагностика, използващ стандартните CAN,CANFD и DoIP; мрежов кабел (Ethernet) за DoIP дейностти (ISO 13400); Bluetooth модул за традиционна диагностика; USB гнездо за всички видове диагностика, включително Pass-Thru (SAE J2534-1 и SAE J2534-2).

TXT MULTIHUB разполага с операционна система Linux, придаваща му голяма функционалност и възможност за развитие, чрез безпроблемно адаптиране към нови функции. Също така, Linux подобрява неговата IT защита и ефективност, благодарение на комуникацията  в Smart режим: интерфейсът автоматично превключва каналите, на база динамиката в работното помещение и типа диагностика, и винаги избира най-добрата налична връзка, без необходимост от намеса на механика.

 

Основни възможности:

- PASS – THRU готовност

- четене на текущи параметри в реално време

- тест на изпълнителните елементи от системите на

автомобила /инжектори,релета,клапани,изпълнителни елементи и други /

- визуализиране на състояния и статуси

- информация за управляващият модул на текуща система

- нулиране на сервизни интервали

- функция за записване на текущи параметри при тест на превозно средство

- база данни с параметри за датчици и сензори с ел. схеми за двигател,ABS и други системи

- възможност за изграждане на база данни от клиенти с бързо търсене по номер автомобил

- настройки и обучения – обороти на празен ход, ъгъл на изпреварване, инициализации и др.

 

 

TEXA TXT MULTIHUB
 

Вижте някои от топ брандовете, с които работим:
Запитване за:

Navigator TXT MULTIHUB CAR за PC