Безконтактна система за измиване на автомобили LEISUWASH SG

Кат. номер: LEISUWASH SG
Leisuwash
108000.00 лв.
*Цената е с включено ДДС
Количество: Поръчай

Професионална безконтактна автомивка LEISUWASH SG.Модел от 2019г.

 

На няколко етапа два предхождащи детергенти се нанасят върху превозното средство, за да омекотят всички засъхнали замърсявания, с нашата система за нанасяне , следваща контурите на автомобила, детергентите ще се нанесат равномерно във всички зони.Ултразвукова сензорна система за детекция открива и идентифицира всички видове превозни средства,следвайки каросерията на автомобила на точно разстояние от 35 см.Водата се пръска през система от 15 дюзи, разположени на всяко от хоризонталната греда и вертикалните рамена, с налягане до 100 бара. Хоризонталната греда може да стигне до дъното и да прави перфектно почистване на предната и задната част на автомобила.

 

Leisuwash SG OverGlow Hi-Gloss Lava пяна

Професионална система за нанасяне на финална вакса за гланцов ефект, тази иновативна система създава копринено гладка струя на разтвора върху превозното средство, ярка LED светлина осветява разтвора по време на нанасянето, предлага уникално и забавно зрелище на клиента.

 

Leisuwash SG Странично измиване с високо налягане с двойно рамо.

Система за сензорно позициониране  от P+F(Германия) осигурява 35-сантиметрово разстояние на измиване от двете страни, като водата се подава алтернативно от хоризонтално рамо или от вертикално рамо, до 100bar промиващо налягане с 9 мощни американски джета от двете страни,за да може ефективно да почиства страните на превозното средство.Омекотената вода прави магически кристално покритие с цветен шампоан и вакса и напълно покрива повърхността на тялото на автомобила, образувайки многопластов защитен филм.

Кристалното покритие от вакса запечатва порите на повърхностния слой на лака, омекотителят за вода се слива в твърд защитен филм, за изключителна защита на автомобилната боя и има антикиселинна защита от дъждове, замърсяване, UV ерозия

 

Leisuwash SG 24 часа Самообслужване и онлайн разплащане

Чрез онлайн плащането и системата за гласово ориентиране можете да постигнете 24-часова автомивка на самообслужване. В Китай хората използват WeChat или Alipay онлайн разплащания, в чужбина клиентите могат да изберат местен професионален доставчик.

 

Технологични параметри:

- размери на автомивката – 8780х3500х3220мм

- размери на водната помпа – 1200х700х600мм

- дължина на релсовата система – 7500мм

- собствено тегло – 1500кг

- минимални монтажни размери – 8900х4000(4500)х3300мм

- максимален размер на автомобил – 5900х2950х2250мм

- захранване с електрически ток - 380V/15Kw, 50Hz/60Hz

- захранване с въздух – 80А

- обща мощност – 16,5kw

- мощност на водната помпа - 15Kw / натиск 75кг

- централен процесор-индустриално РС

- консумация на вода – бързо 200л ;супер измиване – 350л на автомобил

- консумация на шампоан – според дозировката

- консумация на Ел, енергия на 1 измиване 1.0Kw/кола;супер измиване – 1.3Kw

- консумация на вакса – ок.18,5л за 1000 автомобила

Вижте някои от топ брандовете, с които работим:
Запитване за:

Безконтактна система за измиване на автомобили LEISUWASH SG